Πανιώνιος – Καλλονή 2-0

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πανιώνιος, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 της Καλλονής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος.

Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη και η επιβλητική νίκη με 5-1 επί του Παναιτωλικού με την Καλλονή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές από το παιχνίδι με το Αγρίνιο, με εξαίρεση αυτή του Οικονόμου στη θέση του Ρισβάνη που δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί λόγω ασθένειας.

Ο Πανιώνιος κατείχε από το ξεκίνημα του αγώνα τα ηνία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο σκληρό παιχνίδι. Τελικά η «μάχη» κρίθηκε στην επαφή του Τάσου Μπακασέτα με τα δίχτυα, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 11ο και 68ο λεπτό.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Βιγιάλμπα (59' Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Καραμάνος

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (70' Γιορέντε), Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς (84' Κλαντρούσκι), Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή