Ο ΠΑΟ κέρδισε χρόνο που έχασε ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟ κέρδισε χρόνο που έχασε ο Ολυμπιακός

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, σε διάστημα δέκα ημερών, προκάλεσε προβληματισμό για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων», αλλά ο τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος διατηρεί την εμπιστοσύνη στις επιλογές του και περιμένει την προσαρμογή και τη βελτίωση των νεοαποκτηθέντων παικτών. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγαλύτερη βεβαιότητα εκ των αποτελεσμάτων για τη σταδιακή αύξηση της απαιτούμενης ομοιογένειας. Το επεισόδιο του Τόμιτς με τους Τζόρτζεβιτς και Καλάθη, μετά τη λήξη του ντέρμπι, θεωρείται λήξαν εκατέρωθεν.

• Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυσκολότερη δοκιμασία στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιούροκαπ, αντιμετωπίζοντας, αντίστοιχα, την Γκαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη (18.30) και την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (20.00). Ο Αρης θα υποδεχτεί την Μπούντουσνοστ (19.00) και στοχεύει στην πρώτη νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά την ήττα από την Τράμπζονσπορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή