Δοκιμασία για Αστέρα με ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο

Δοκιμασία για Αστέρα με ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι δεδομένο πως οι δύο μονομάχοι της αποψινής αναμέτρησης στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας (20.00) δύσκολα θα μπορούν να ελπίζουν σε μία καλύτερη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, ακόμη κι αν κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης. Ο Αστέρας έχει στο ενεργητικό του μόνο την ισοπαλία με την Σπάρτα Πράγας, ενώ στον ΑΠΟΕΛ μετρούν δύο ήττες.

Ο Στάικος Βεργέτης έδωσε τον τίτλο του φαβορί στους γηπεδούχους και συμπλήρωσε πως μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις μπορεί να δει πολλά για τα όρια της ομάδας του: «Γνωρίζουμε πως παίζουμε με μία πολύ ποιοτική ομάδα. Μεσοεπιθετικά έχει φανταστικούς παίκτες και πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες φάσεις στην εστία μας. Φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ που έχει παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μέσα από αυτούς τους αγώνες βλέπουμε πού είναι τα όριά μας και μετράμε το ταβάνι μας».

Στην κυπριακή ομάδα η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια στη θέση του Ντομίνγκος Πασιένσια έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις εγχώριες διοργανώσεις όχι όμως και στις ευρωπαϊκές. Αν λοιπόν οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν πραγματοποιήσουν απόψε μία νέα αρχή, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο Γεωργιανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μη δεχθούν γκολ, τόνισε πως οι Αρκάδες διαθέτουν έμπειρους παίκτες και κατέληξε πως «αν παίξουμε καλά, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή