Εχασε ευκαιρία και έδαφος ο ΠΑΟΚ

Εχασε ευκαιρία και έδαφος ο ΠΑΟΚ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει και νίκη στη διοργάνωση. Το τελικό 0-0 της Τούμπας χθες με την Κράσνονταρ ήταν η τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες και αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο «Δικέφαλος» να μη χάσει σε δύο βδομάδες στη Ρωσία. Επειτα από ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν σημειώθηκε καμία σοβαρή ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και κυνήγησαν το γκολ και τη νίκη. Στο 47΄ ο Ζάιρο θέλησε να γίνει απειλητικός στη ρωσική άμυνα, αλλά ανακόπηκε έγκαιρα, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Κράσνονταρ με τον Λαμπόρντε απείλησε, όμως ο Γλύκος ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.

Ο «Δικέφαλος» είχε δύο καλές στιγμές με τον Σάμπο, μία στο 51΄ όταν το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ και μία στο 68΄, όταν ο Σλοβάκος μέσος έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς τελείωσε πολύ άσχημα μια φάση στην εστία του Ντικάν. Στο 71΄ ο Γλύκος έσωσε τον ΠΑΟΚ από το σουτ του Μαμάεφ, ενώ μπλόκαρε και την κεφαλιά του Στράντμπεργκ στο 75΄.

Η καλύτερη ευκαιρία του «Δικεφάλου»» ήρθε στο 78΄, όταν ο Μπερμπάτοφ που είχε περάσει στη θέση του Αθανασιάδη βρήκε με όμορφο τρόπο τον Κάτσε, αυτός σούταρε, αλλά ο Ντίκαν με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε ορθώς για πέναλτι στον Μπερμπάτοφ σε μαρκάρισμα εντός της περιοχής από τον Στράντμπεργκ, όμως ο Σουηδός Εκμπεργκ είχε αντίθετη άποψη.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Εκμπεργκ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αρτούρ (88΄) και τον Ζάιρο (89΄) και στο φινάλε δεν συνέβη το παραμικρό για να προκαλέσει αλλαγή του τελικού αποτελέσματος. «Ημασταν καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν είχαμε ποιότητα στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ», επεσήμανε αμέσως μετά τον αγώνα ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ρωτήθηκε και για τη βαθμολογία και το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη και μόλις τρεις βαθμούς και απάντησε πως «δεν θέλω να μιλήσω τώρα για βαθμούς, θα τα δούμε στο τέλος».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Βίτορ (46΄ Λέοβατς), Κόστα, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72΄ Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57΄ Μπερμπάτοφ).

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Αρτούρ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (82΄ Γκαζίτσκι), Αχμέτοφ (65΄ Μαμάεφ), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63΄ Αρί).

Στο Αζερμπαϊτζάν η Ντόρτμουντ με χατ τρικ του Πιερ Ομπαμεγιάνγκ κέρδισε με 3-1 την Γκαμπάλα και απέδειξε ότι είναι με διαφορά η πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου. Η βαθμολογία: Ντόρτμουντ 7, Κράσνονταρ 4, ΠΑΟΚ 3, Γκαμπάλα 1. Η επόμενη αγωνιστική (4η, 5/11): Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ, Ντόρτμουντ – Γκαμπάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή