Θετικό ξεκίνημα Πογιέτ, τριγμοί για Τούντορ

Θετικό ξεκίνημα Πογιέτ, τριγμοί για Τούντορ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από την κορυφή, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναπροσαρμόζουν τα σχέδιά τους και βάζουν πλώρη για την όσο μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στην Ενωση επικρατεί συγκρατημένη ικανοποίηση μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και τον πρώτο κερδισμένο βαθμό σε ντέρμπι τη φετινή χρονιά. Ο Γκουστάβο Πογιέτ πιστώθηκε την επιτυχημένη αλλαγή του Κορδέρο σε καίριο σημείο του παιχνιδιού και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, με την ΑΕΚ να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Η έλλειψη επιθετικού αξίας φανερώθηκε (και) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ο Μάνταλος αποχώρησε με διάστρεμμα β΄ βαθμού και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Η ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα έφερε επιπλέον γκρίνια στο περιβάλλον της ομάδας και έδωσε τροφή για σενάρια που αφορούν ακόμα και τη θέση του Ιγκόρ Τούντορ, τα οποία η ΠΑΕ διέψευσε, υπογραμμίζοντας πως το πλάνο που έχει εκπονηθεί δεν μπορεί να κριθεί τον Νοέμβριο. Την ίδια ώρα ο Κροάτης τεχνικός προσπάθησε να… διορθώσει το σχόλιό του για τους παίκτες του, το οποίο έκανε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Τρίπολη. Δεν ήθελε να πει ότι δεν έχουν ποιότητα οι παίκτες που διαχειρίζεται, αλλά πως αν αυτοί που υπάρχουν δεν βγάλουν την ποιότητά τους στο γήπεδο, θα χρειαστεί να πάρει η ομάδα άλλους παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή