Με τις αναμνήσεις του Ρεχάγκελ η επιλογή Σκίμπε στην Εθνική

Με τις αναμνήσεις του Ρεχάγκελ η επιλογή Σκίμπε στην Εθνική

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε χρόνια από τη λύση της συνεργασίας με τον Oτο Ρεχάγκελ, η τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας παραδόθηκε ξανά σε γερμανικά χέρια. Ο νέος προπονητής είναι ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του την περασμένη Παρασκευή και θα παρουσιαστεί αύριο στους δημοσιογράφους.

Η απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ, όπως φάνηκε και από την παρ’ ολίγον συμφωνία με τον Σούστερ, ήταν ο νέος προπονητής να είναι Γερμανός. Για τον Σκίμπε ο Γκιρτζίκης πήρε συστάσεις από τον πρόεδρο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ το τηλέφωνό του το ζήτησε από τον Φάνη Γκέκα, με τον οποίο ο Σκίμπε συνεργάστηκε στη Γερμανία και την Τουρκία. Το συμβόλαιο του Γερμανού, ύψους 560 χιλιάδων ευρώ ετησίως, θα έχει διάρκεια έως τη λήξη της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 με εξάμηνη παράταση σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση. Ο Σκίμπε θα έχει ως βοηθό τον Κώστα Τσάνα και δυνατότητα δικής του επιλογής ενός ακόμα συνεργάτη. Ντεμπούτο θα κάνει στο φιλικό της Εθνικής με το Λουξεμβούργο στις 13/11, ενώ αμέσως μετά, στις 17/11, ακολουθεί φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη. «Θέλω να την καθοδηγήσω ξανά στις επιτυχίες και φυσικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπόσχομαι ότι οι Eλληνες παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο» υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή