Πρόκριση για Ρεάλ και Σίτι, όλα ανοιχτά στον Β΄ όμιλο

Πρόκριση για Ρεάλ και Σίτι, όλα ανοιχτά στον Β΄ όμιλο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τον Α΄ όμιλο και η Μάντσεστερ Σίτι από τον Δ΄ εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη «βασίλισσα» μάλιστα να αποκτά προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το γκολ του Νάτσο στο 36΄ έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και τα δύο δοκάρια που είχε. Στο άλλο παιχνίδι, η Σαχτάρ συνέτριψε τη Μάλμε με 4-0. Η βαθμολογία: Ρεάλ 10, Παρί 7, Σαχτάρ 3, Μάλμε 3.

Στον Β΄ όμιλο, οι νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0 και της Αϊντχόφεν επί της Βόλφσμπουργκ με 2-0 δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο, αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Μαν. Γιουν.: 7, Βόλφσμπουργκ 6, Αϊντχόφεν 6, ΤΣΣΚΑ 4.

Στον Γ΄ όμιλο, η Μπενφίκα πήρε κεφάλι με τη νίκη της επί της Γκαλατάσαραϊ με 2-1, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης κόλλησε στο 0-0 με την Αστάνα. Μπενφίκα 9, Ατλέτικο 7, Γκαλατάσαραϊ 4, Αστάνα 2.

Στον Δ΄, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-1 από τη Σεβίλλη, «καπάρωσε» την πρόκριση και άφησε πίσω τη Γιουβέντους που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία. Σίτι 9, Γιουβέντους 8, Σεβίλλη 3, Γκλάντμπαχ 2.

Από τους άλλους ομίλους απόψε ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λεβερκούζεν. Παράλληλα, συναντιούνται η Μπαρτσελόνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Τσέλσι με την Ντιναμό Κιέβο σε κρισιμότατο ματς για την παραμονή του Μουρίνιο στον πάγκο των Αγγλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή