Στροφή του Παναθηναϊκού σε Στραματσιόνι

Στροφή του Παναθηναϊκού σε Στραματσιόνι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράλληλη διαδρομή μέσω Ιταλίας ακολουθεί πλέον ο Παναθηναϊκός στην αναζήτηση του διαδόχου του Γιάννη Αναστασίου. Ο Βέλικο Παούνοβιτς παραμένει ψηλά στη λίστα, αλλά δεν προέκυψε οριστική συμφωνία μέχρι χθες το απόγευμα, δεν ήλθε στην Αθήνα όπως αναμενόταν και θα χρειαστεί ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Οι εξελίξεις αυτές ανάγκασαν τους «πράσινους» να κοιτάξουν και άλλες λύσεις που είχαν στα υπ’ όψιν τους, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Η πιο ισχυρή υποψηφιότητα απ’ όλες αυτές είναι του Αντρέα Στραματσιόνι. Δεν ήταν στις αρχικές επιλογές γιατί προτάθηκε από τον μάνατζέρ του μετά το «διαζύγιο» με τον Αναστασίου, θεωρείται όμως αξιόλογη περίπτωση και οι πρώτες επαφές ήταν τόσο ενθαρρυντικές, ώστε να ταξιδέψει σήμερα στη Ρώμη ο Βόκολος, πιθανώς μαζί με τον Φύσσα, για να συζητήσουν όλα όσα αφορούν την πιθανή συνεργασία τους.

Ο Στραματσιόνι είναι πιο ακριβή λύση από τον Παούνοβιτς (το κασέ του ξεπερνά τις 500 χιλ. ευρώ), μοιάζει κάπου αλλά και διαφέρει αρκετά απ’ αυτόν. Είναι νεαρός (μόλις 39 χρόνων), έχει όμως ήδη ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό ως προπονητής, με θητεία στην Ιντερ και την Ουντινέζε. Ανέλαβε την ομάδα του Μιλάνου σε ηλικία μόλις 36 ετών στη θέση του Ρανιέρι τον Μάρτιο του 2012 και την οδήγησε στην Ευρώπη ως 6η παρότι η χρονιά έδειχνε χαμένη, έμεινε στον πάγκο της Ιντερ την επόμενη σεζόν (9η στο καμπιονάτο, 46-16-27 το συνολικό ρεκόρ του μαζί της σε Ιταλία και Ευρώπη) και εν συνεχεία ανέλαβε την Ουντινέζε όπου δεν τα πήγε καλά (16η θέση). Εν ολίγοις, είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Παούνοβιτς, σαφώς πιο έμπειρος σε τοπ επίπεδο, αλλά χωρίς τη σημαντική επιτυχία που γεύτηκε ο Σέρβος, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2015 με την U-20 της χώρας του.

• Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο Γιάννης Αναστασίου πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

• Ο Αμπέντ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή