«Τελικός» στην Πράγα για Αστέρα Τρίπολης

«Τελικός» στην Πράγα για Αστέρα Τρίπολης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Αστέρας που επικράτησε στην Τρίπολη με 2-0 του ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τη Σπάρτα Πράγας που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σάλκε και θα τον υποδεχθεί στις 26 του μήνα σε ένα ματς «τελικό».

Η φράση «γκολ από τα αποδυτήρια» βρήκε χθες το νόημά της, αφού ο Αστέρας μόλις στο 1΄ άνοιξε το σκορ με τον Μπερτόλιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Αντωνιάδη και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή των Αρκάδων και στο 9΄ ήρθε και αυτή από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι έριξαν το πρώτο καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού. Οταν ξεκίνησε ξανά, οι Κύπριοι έφθασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 17΄ με τον Στίλιτς (δοκάρι). Ολα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελειώσει με τον Αστέρα στο 1-0, αλλά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη όπως σκόραραν στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, σκόραραν και στο πρώτο των καθυστερήσεων, αυτή τη φορά με τον Γιάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στις εξέδρες και στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ξεκίνησαν νέες ρίψεις καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει ξανά το παιχνίδι! Επειτα από περίπου ένα τέταρτο το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Η βαθμολογία: Σάλκε 8, Σπάρτα 6, Αστέρας 4, ΑΠΟΕΛ 3. Η επόμενη αγωνιστική: 26/11: Σπάρτα Πράγας – Αστέρας, Σάλκε – ΑΠΟΕΛ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Λανθαρότε (63΄ Φούντας), Ζησόπουλος, Μπερτόλιο (64΄ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Γιάννου (82΄ Αλόκιο).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Αντωνιάδης (64΄ Αλεξάνδρου), Ινάκι Αστίθ, Μάριο Σέρτζιο, Αρτυματάς (81΄ Χαραλαμπίδης), Βινίσιους, Στίλιτς, Νούνο Μοράις, Πιατκόφσκι (46΄ Καβενάγκι), Βάντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή