Συμφωνία και αναμονή Παναθηναϊκού με Στραματσιόνι

Συμφωνία και αναμονή Παναθηναϊκού με Στραματσιόνι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι επετεύχθη χθες στην Ιταλία μεταξύ του Λεωνίδα Βόκολου και του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος εμφανίζεται θετικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θα ενημερώσει από κοντά τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει στο στόχαστρο και τουλάχιστον ακόμη μία περίπτωση, ενώ στην αναμονή παραμένει και ο Παούνοβιτς.

Στραματσιόνι και Βόκολος συζήτησαν για περισσότερες από τρεις ώρες, με τον Ιταλό προπονητή να ζητεί «εγγυήσεις» σχετικά με το επιπλέον μπάτζετ που επιθυμεί. Παρότι επιθυμία της διοίκησης είναι να κλείσει άμεσα, αλλά όχι βιαστικά το θέμα, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με τον Στιβ Ρούτερ στον πάγκο, στο τελευταίο του ματς πριν αποχωρήσει, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη και τον τραυματία Τελάντερ.

Αμπέντ (γαστρεντερίτιδα) και Μπούρμπος (σύσπαση) προπονήθηκαν κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή