Πέρασε με ανατροπή από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Πέρασε με ανατροπή από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία ανατροπή πέτυχε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ναπολεόνι με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του β' ημιχρόνου, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα (Καρέλης 72΄ και Μπεργκ 84΄ ) και να κερδίσει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς που τον διατηρούν στην δεύτερη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έπειτα από 10 αγωνιστικές.

Ο Τραϊανός Δέλλας στο ξεκίνημά του στον πάγκο του Ατρομήτου δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό, αφού το πάθος του Μπεργκ και η είσοδος του Πετριτς έδωσαν στον Παναθηναϊκό τις ευκαιρίες που χρειαζόταν για να φτάσει στο γκολ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Πίτου Γκαρσία, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης (76’ Μπάλλας), Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Μπρίτο (67’ Λημνιός) 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Αμπέντ (61’ Ατζαγκούν), Τριανταφυλλόπουλος, Σάντσεθ, Καρέλης, Νίνης (67’ Πέτριτς), Πράνιτς, Μπεργκ, Λουντ, Ζέκα, Βέμερ   

Πανιώνιος – Πλατανιάς 2-1

Την καλή του φετινή πορεία συνεχίζει ο Πανιώνιος, αφού επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά με 2-1 και βρίσκεται προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καραμάνος (8') και Ανσαριφάντ (80') ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει το σκορ στο 51ο λεπτό ο Ιτούα.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (73’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Καραμάνος (86’ Μητρόπουλος), Βλάχος, Βιγιάλμπα (61’ Μασούρας). 

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79’ Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (29’ Μουνάφο) , Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης (68’ Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο. 

Καλλονή – Ξάνθη 2-2

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Ξάνθη και Καλλονή στην Μυτιλήνη. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ ο Σολτάνι και έκανε το 2-1 ο Ερέα στο 85' ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε δύο φορές ο Μανούσος στο 38' και στις καθυστερήσεις, με ένα πέναλτι που έφερε τις διαμαρτυρίες των ακριτών.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (89' Μπουρούς), Κλαντρούμπσκι (46' Καλτσάς), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (Γουάλας 60'), Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ (71' Νιέτο), Ερέα, Σολτάνι (13' λ. τρ. Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Καπετάνος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT