«Μετακόμιση» στο Μόναχο, το μυαλό στον Παναθηναϊκό

«Μετακόμιση» στο Μόναχο, το μυαλό στον Παναθηναϊκό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τεράστια είναι η ζήτηση από τους φίλους του Ολυμπιακού, των εισιτηρίων του αγώνα με την Μπάγερν που θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 24 του μηνός, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά τη διάθεση των 4.200 εισιτηρίων που αρχικώς πήραν οι «ερυθρόλευκοι» από τους «Βαυαρούς», χθες ζήτησαν επιπλέον 1.500 κομμάτια για να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά. Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά χθες στελέχη των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, και 15.000 εισιτήρια να είχαν, πάλι δεν θα επαρκούσαν.

Επειτα από τριήμερο ρεπό, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Να σημειωθεί πως το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει πρωινή και απογευματινή προπόνηση. Ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει να δει την κατάσταση των Τσόρι, Μπουχαλάκη, Μανιάτη και Μποτία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Σε χθεσινό δημοσίευμά της, η έγκυρη βρετανική εφημερίδα, Guardian είχε τον 38χρονο Μάρκο Σίλβα στη λίστα των επτά κορυφαίων νέων προπονητών, μαζί με τον συμπατριώτη του και συνομήλικό του, Βίλας Μπόας που βρίσκεται στον πάγκο της Ζενίτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή