Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας, σε μία από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00: Απόλλων Σμύρνης – Πανελευσινιακός, Τρίκαλα – Πανσερραϊκός, Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος, 15.30: Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός, 18.00: Λαμία – Καλλιθέα. Αύριο: 15.00 Παναιγιάλειος – Κισσαμικός, 18.00: Κέρκυρα – Χανιά.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Εθνικός Γαζώρου υποδέχεται τον Αρη για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου, ΟΦΗ και Αστέρας Βάρης παίζουν για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Η σέντρα και των δύο αναμετρήσεων θα γίνει στις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη Θεσσαλία σήμερα και στην Αρκαδία αύριο δοκιμάζονται οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τα Τρίκαλα (17.00) και οι «πράσινοι» τον Αρκαδικό (19.00), στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής. Για την Α1 γυναικών: 12.00: ΠΑΟΚ – Κρόνος Αγ. Δημητρίου, 13.00: Κώων Ιπποκράτης – Παναθηναϊκός, 14.00: Νίκη Λευκάδας – Πρωτέας Βούλας, 14.30: Τερψιθέα Γλυφάδας – Αρης Πετρούπολης.

ΠΟΛΟ: Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (19.00) ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΒΟΛΕΪ: Με το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός (20.00) συνεχίζεται σήμερα η, εξ αναβολής, 1η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας Αρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18.00). Για την 5η ημέρα της Α1 γυναικών, τα κορίτσια του Αρη θα υποδεχθούν την ομάδα του Ρεθύμνου (17.00).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στη Λίμα του Περού διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος και Ελληνες αθλητές και αθλήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή