«Κόκκινη» κάρτα σε Κάκο από οπαδούς του ΠΑΟΚ

«Κόκκινη» κάρτα σε Κάκο από οπαδούς του ΠΑΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παγώνει» προς το παρόν η πρόσληψη του Τάσου Κάκου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αιτία είναι η αντίθετη άποψη που έχουν εκφράσει εδώ και μέρες, με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι διαφωνούν κάθετα με την παρουσία του πρώην διαιτητή στην ομάδα τους.

Μάλιστα υπήρξε και συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ για τις επαφές με τους συνδέσμους, Γιάννη Αθανασιάδη, με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και διευκρινίσεις. Ο άνθρωπος της ΠΑΕ τόνισε χθες σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»: «Εγινε μία συνάντηση για το θέμα του κ. Κάκου και με αφορμή τη διαστρέβλωση της ανακοίνωσης. Κάποιοι πήραν μία γραμμή της ανακοίνωσης και τη μετέφεραν όπως αυτοί ήθελαν. Διευκρινίστηκε στη συνάντηση ότι οι σύνδεσμοι είναι αντίθετοι στην πρόσληψη του κ. Κάκου, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι αρνητικό για τον κ. Σαββίδη σε καμία περίπτωση. Είμαστε μία οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Υπάρχει άψογη συνεργασία με τους συνδέσμους. Οι οργανωμένοι είναι αντίθετοι στην πρόσληψη του Τάσου Κάκου, αλλά όχι στις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη».

Από την ΠΑΕ προκύπτει πως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Τάσο Κάκο για να αναλάβει θέση μάνατζερ στην ομάδα, ωστόσο είναι γεγονός ότι η υπόθεση έχει καθυστερήσει να κλείσει εξαιτίας της παρέμβασης των οπαδών.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Φρανκ Αρνεσεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά με την παρουσία του θα αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πέραν των μεταγραφών που θα γίνουν, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους έως το 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή