«Παρών» ο Εσιέν, δυσφορία για Γκιρτζίκη

«Παρών» ο Εσιέν, δυσφορία για Γκιρτζίκη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δίψα του Μίκαελ Εσιέν να παίξει στο ντέρμπι και το πάθος με το οποίο διεκδικεί χρόνο συμμετοχής μέσα από τις προπονήσεις, προβληματίζουν ευχάριστα τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός τον χρησιμοποίησε χθες με τους βασικούς στον άξονα δίπλα στον Πράνιτς και έδειξε ότι περνάει από το μυαλό του η σκέψη να τον ρίξει απευθείας στα βαθιά. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι το έχει αποφασίσει κιόλας. Το πιθανότερο είναι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και να του δώσει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, όχι όμως να τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Ο Εσιέν έχει μείνει εκτός για πολλούς μήνες και, παρά την αδιαμφισβήτητη κλάση του, θα είναι ρίσκο να σηκώσει αμέσως τόσο βάρος.

Στις δοκιμές που έκανε ο Στραματσόνι, χρησιμοποίησε με τους θεωρούμενους βασικούς τους Μαρινάκη, Χουχούμη στα άκρα της άμυνας, τους Ζέκα και Νίνη στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Καρέλη, Πέτριτς στην επίθεση. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να ξεκινήσει με τον Νάνο αριστερά και τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να αποκλείεται να κάνει κι άλλες αλλαγές στο σχήμα που δοκίμασε. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει προηγούμενο δείγμα γραφής για να καταλάβει κανείς κάπως καλύτερα τις σκέψεις του.

• Στα άκρα οδηγούνται ξανά οι σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ματαίωσε το χθεσινό ραντεβού του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ λόγω της δυσαρέσκειάς του για τον ορισμό του Παππά στο ντέρμπι, ενώ αργότερα ο κ. Γκιρτζίκης με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ απείλησε τους «πράσινους» με κυρώσεις εάν συνεχίσουν να ζητούν ξένους διαιτητές. «Αρες, μάρες, κουκουνάρες» ήταν η δηκτική απάντηση του κ. Αλαφούζου μέσω Twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή