Νίκη πρωτιάς για Γιουβέντους, «έμπλεξε» η Γιουνάιτεντ

Νίκη πρωτιάς για Γιουβέντους, «έμπλεξε» η Γιουνάιτεντ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Γιουβέντους, μετά την επικράτησή της επί της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 το βράδυ της Τετάρτης στο Τορίνο. Ο Μάριο Μάντζουκιτς πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο το «χρυσό γκολ» των Ιταλών, που έκαναν έτσι το «δύο στα δύο» απέναντι στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.  Προβάδισμα για την τρίτη θέση του ομίλου απέκτησε η Γκλάντμπαχ, που επιβλήθηκε με 4-2 της Σεβίλλης στην Γερμανία και ξεπέρασε τους Ισπανούς στην βαθμολογία κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στον δεύτερο όμιλο, ορατό παραμένει το ενδεχόμενο του αποκλεισμού για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παραχώρησε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στην Αϊντχόφεν, διατηρώντας την έτσι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Νωρίτερα, η Βόλφσμπουργκ είχε πανηγυρίσει σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-2), αποτέλεσμα που την έφερε μόνη πρώτη και σε θέση ισχύος για την πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Αγγλους, σε ένα παιχνίδι – «φωτιά».

Στο τρίτο γκρουπ, η Μπενφίκα έσωσε στο δεύτερο ημίχρονο την «παρτίδα» στην έδρα της Αστάνα από το Καζακστάν, κάνοντας 2-2 το 2-0 του πρώτου ημιώρου. Πλέον, οι «αετοί» ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τον Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε της Γαλατασαράι με 2-0 και η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στη Λισαβόνα.

Τέλος, στον πρώτο όμιλο δεν άλλαξε κάτι, με την πρωτοπόρο Ρεάλ και την δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν (αμφότερες έχουν προκριθεί) να φτάνουν σε νίκες με 3-4 και 0-5, επί των Σαχτάρ και Μάλμε αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή