Τελευταίο χαρτί πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

Τελευταίο χαρτί πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει σήμερα (22.05) κόντρα στην Γκαμπάλα να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, δίνοντας τέλος στο διάστημα… ανομβρίας της μιας νίκης σε εννέα αγώνες. Στην Πράγα βρίσκεται ο Αστέρας με στόχο να μη χάσει από τη Σπάρτα (20.00) και να μείνει όρθιος στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο «Δικέφαλος» για να μπορεί να ελπίζει, θέλει νίκη στον δικό του αγώνα και ήττα της Κράσνονταρ από την Ντόρτμουντ στη Ρωσία. Ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκαθάρισε ότι το κλίμα στην ομάδα του είναι εξαιρετικό παρά τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και περιμένω να δω την ομάδα που είδα σήμερα στην προπόνηση. Το αποτέλεσμα της δουλειάς στον ψυχολογικό τομέα θα φανεί αύριο. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό μέρος στη δουλειά ενός προπονητή, αφού πρέπει να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές τους και να τους βοηθά».

Ο Κροάτης αποκάλυψε ότι διασκέδασε με το σχόλιο του Κλάους Αθανασιάδη για τη δήλωση περί μπαλέτου: «Αρκετοί θεωρούν ότι είναι κάτι αρνητικό. Διαφωνώ, εγώ προσωπικά το διασκέδασα» ενώ και ο Παναγιώτης Γλύκος υπογράμμισε ότι δεν ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Τούντορ: «Δεν μας ενόχλησε και μάλιστα το διασκεδάσαμε. Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και να δώσουμε τις απαντήσεις».

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπερτόλιο, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού. Η ομάδα της Αρκαδίας (έχει 4β. και η Σπάρτα είναι στους 6β.) χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση, την οποία θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στη Σάλκε, μέσα στην Τρίπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή