Αφησε τρεις ακόμα βαθμούς ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή

Αφησε τρεις ακόμα βαθμούς ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ήττα στην Κομοτηνή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τον α' γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι έχασαν με σκορ 1-0 από τον Πανθρακικό που ήταν ανώτερος αγωνιστικά,και πήρε πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια.

Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων, που πιστοποίησαν την ανοδική τους τάση, σημείωσε ο Ροτζέριο στο 26'. Η αθηναϊκή ομάδα τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κουτρουμπή στο 85΄ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 1-0

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, αφού στο γήπεδο της Τούμπας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά έστω και με το «φτωχό» 1-0..

Ο «δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι του Αναστασιάδη στο 68ο λεπτό και με τους τρεiς βαθμούς της νίκης έφτασε στους 26 βαθμούς, έπειτα από τις 15 πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι δεν εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο στον αγώνα και υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, όμως σε αυτό συνέβαλε και η άριστη οργάνωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Οι κρητικοί για μια ακόμη φορά εμφανίστηκαν «καλά διαβασμένοι» και έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ που τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με την ψυχή στο στόμα.

ΠΑΣ – Ξάνθη 1-1

Μετά από ένα κακό παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αναδείχθηξαν ισόπαλοι 1-1 για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Τσουκαλά στο 48΄ και οι φιλοξενούμενοι ισόφαρισαν με τον Χερέα στο 80΄.

Παναιτωλικός – Ηρακλής 2-0

Μια φάση, μια νίκη, ίσως μια κατηγορία! Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Ηρακλή στο Αγρίνιο και κλείνει το 2015 σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 37΄ ο Ζιαμπάρης του Ηρακλή αποβλήθηκε παραχωρώντας το πέναλτι με το οποιο ο Ουάρντα άνοιξε το σκορ (40΄). Στη συνέχεια σκόραρε και ο Μαρκόφσκι (48΄) κι έτσι η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πήρε το πολύτιμο τρίποντο στη 15η αγωνιστική της Super League.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή