Νίκη με ΠΑΣ, πλήγμα με Σάντσεθ

Νίκη με ΠΑΣ, πλήγμα με Σάντσεθ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις ίδιες υπογραφές που σφράγισαν τη νίκη επί του Παναιτωλικού κράτησε ο Παναθηναϊκός ορθάνοικτο τον δρόμο για τους προημιτελικούς του κυπέλλου, με τους Αμπέντ και Πέτριτς να τον οδηγούν σε νίκη – ανατροπή με 2-1 μέσα στα Γιάννινα, που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Ηταν όμως μια «πύρρειος νίκη», καθώς ο Σάντσεθ υπέστη κάταγμα στον βραχίονα σε μια σύγκρουσή του με τον Κοτσόλη στο 8΄. Θα λείψει 2-3 μήνες, με πιθανή εξέλιξη τη χειρουργική αποκατάσταση της ζημιάς.

Η μόνη αξιοσημείωτη φάση στο ανιαρό α΄ ημίχρονο ήταν ένα πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής Μάνταλος σε κράτημα του Πέτριτς από τον Τζημόπουλο στο 17΄. Το β΄ μέρος όμως ήταν συναρπαστικό. Πήρε «φωτιά» με το δοκάρι του Τελάντερ στο 49΄ και το (οφσάιντ) γκολ του Ακόστα στο 57΄, για να φέρει εν συνεχεία η μεγάλη πίεση του Παναθηναϊκού την (σωστή) αποβολή του Καρανίκα στο 66΄ σε ανατροπή του Καρέλη και μεγάλες ευκαιρίες, με πιο σημαντικές ένα γκολ του Καλτσά που σωστά δεν μέτρησε και άλλα δύο του Αμπέντ (οριακά εκτός θέσης ο Πέτριτς στην πρώτη πάσα) και του Κροάτη με κεφαλιά, δευτερόλεπτα πριν γίνει αλλαγή! Στο ντεμπούτο του, ο Μπουμάλ εδικαιούτο πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μιχαήλ στο 53΄, αλλά ο Μάνταλος έκρινε διαφορετικά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος (66΄ Μπέριος), Μανιάς (83΄ Ιλιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Σάντσεθ (11΄ Κουτρουμπής λ.τ.), Τελάντερ, Πράνιτς – Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Καρέλης, Μπουμάλ (72΄ Καλτσάς), Πέτριτς (79΄ Μπεργκ).

• Ο Βλαχοδήμος υπέγραψε χθες έως τον Ιούνιο του 2019, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν το συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί από τώρα ή το καλοκαίρι λόγω ρήτρας (350 χιλ. ευρώ) που έχει ο Ολυμπιακός. Δύο 20χρονοι διεθνείς με την Ελπίδων της Βραζιλίας, ο μέσος Εβανγκελίστα και ο επιθετικός Μαμούτε, είναι πολύ κοντά στους «πράσινους» με δανεισμό για ενάμιση χρόνο από την Ουντινέζε και την Γκρέμιο. αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή