Παρέμβαση εισαγγελέα και νέοι μπελάδες για Κατίδη

Παρέμβαση εισαγγελέα και νέοι μπελάδες για Κατίδη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταγωνιστής επεισοδίου έγινε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Κατίδης, γνωστός από τον ναζιστικό χαιρετισμό με τον οποίο πανηγύρισε γκολ που πέτυχε σε αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια τη σεζόν 2012–13. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας (Αρης, Βέροια, Λεβαδειακός) αγωνίστηκε σε παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος Πέλλας, χωρίς να έχει δελτίο και χρησιμοποιώντας, παράτυπα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή.

Οπως έγινε γνωστό, ο Κατίδης έπειτα από ένα μαρκάρισμα με τον αγκώνα του αντιπάλου του, Τ. Σαρίδη, αντέδρασε. Αρχικά υπήρξε λογομαχία και στη συνέχεια ο Κατίδης φέρεται να τον γρονθοκόπησε και, ενώ τον έριξε στο έδαφος, να τον πάτησε με τις τάπες των παπουτσιών του. Επίσης φέρεται να χτύπησε δύο ξαδέλφους του Σαρίδη που έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Οι τρεις παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ακολούθησε γενική σύρραξη, στη διάρκεια της οποίας ο Κατίδης ετράπη σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία. Ο ίδιος πάντως με ανάρτηση που έκανε στα social media υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με το συμβάν. Η υπόθεση αναμένεται να περάσει στα χέρια εισαγγελέα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή