Τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα αμφισβήτησης και διαφωνιών διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, από την οποία δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – Ηρακλής και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος θα διεκδικήσουν τις τέσσερις θέσεις. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3-4 Φεβρουαρίου και τις 10-11 του ίδιου μήνα.

Πριν από την διεξαγωγή της κλήρωσης είχε απορριφθεί το αίτημα του Παναθηναϊκού, που ζητούσε να αναλάβουν την διαδικασία οι εκπρόσωποι των 8 ομάδων. Ο κ. Γαβριηλίδης, πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, απέρριψε το σχετικό αίτημα και έπειτα από ολιγόλεπτη αντιπαράθεση με τους περισσότερους εκπροσώπους των ομάδων, και αφού έγινε ένα τυπικός έλεγχος στα μπαλάκια της κληρωτίδας, η διαδικασία προχώρησε κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή