Σύντομα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύο πολύ καθοριστικά παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Στο πρώτο, θα αναμετρηθούν οι «Δικέφαλοι», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην Πυλαία, ενώ το δεύτερο έχει ως φόντο την παραμονή στην κατηγορία για το Λαύριο και την Καβάλα. Το πρόγραμμα: 16.30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, 17.00: Τρίκαλα – Κόροιβος, Απόλλων Π. – Ρέθυμνο, Αρκαδικός – Κηφισιά, Λαύριο – Καβάλα. Για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 16.00: Παναθηναϊκός – Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΠΟΛΟ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, η εθνική των γυναικών αντιμετωπίζει την Τουρκία.

ΒΟΛΕΪ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών, η οποία αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Το σημερινό πρόγραμμα: 17.00: Ηρακλής – Εθνικός, 18.00: Φοίνικας Σύρου – Παναχαϊκή, Ορεστιάδα – Ολυμπιακός και 21.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Α1 γυναικών, 13η ημέρα: 15.00: Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο, 16.00: Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός – Θήρα, 18.30: Αρης – Ηλιούπολη, Ολυμπιακός – Αίας, 19.00: Πανναξιακός – Πορφύρας.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Ο Στέφανος Παπαρούνας αγωνίζεται σήμερα σε γκραν πρι, στη Μαδρίτη, στο τραμπολίνο 3 μ.

ΣΤΙΒΟΣ: Στον Αγιο Κοσμά σήμερα διεξάγεται ημερίδα με τη συμμετοχή πολλών νεαρών ταλαντούχων αθλητών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή