Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στην Ηπειρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 18η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ τη Βέροια, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει αύριο στα Χανιά με τον Πλατανιά. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή, ΠΑΟΚ – Βέροια, 19.30: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Αύριο: 19.30 Πλατανιάς – Ολυμπιακός.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Σκληρές «μάχες»

Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Ζάκυνθο και η Κέρκυρα τον Ολυμπιακό Βόλου, στις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 15.00: Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός, Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας, Παναχαϊκή – Κισσαμικός, ΑΕΛ – Ζάκυνθος, Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός, 18.30: Λαμία – Χανιά. Αύριο: 17.00 Εργοτέλης – Τρίκαλα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δύο ντέρμπι

Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Αρη, για τη 19η αγωνιστική. Για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ο Φωστήρας φιλοξενεί τον ΟΦΗ στον Ταύρο. Η σέντρα και των δύο αγώνων θα γίνει στις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα φλας στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (16.30) τον τέταρτο στη βαθμολογία Αρη, για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αύριο (16.00), στη Ρόδο, ο Κολοσσός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Επίσης, αύριο, θα διεξαχθούν και τα εναπομείναντα 27,5 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κηφισιά και το Λαύριο που άρχισε στο Ζηρίνειο στις 24 Οκτωβρίου! Το Λαύριο θα έχει την μπάλα στα χέρια του όντας πίσω στο σκορ με τρεις πόντους (81-78). Για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 13.00: Ιπποκράτης – Πρωτέας Βούλας, 14.00: Νίκη Λευκάδας – Αθηναϊκός, 14.30: Αρης Πετρούπολης – Ολυμπιακός.

ΠΟΛΟ

Αύριο με Ολλανδία

Η εθνική των γυναικών θα αντιμετωπίσει αύριο την Ολλανδία, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που συνεχίζεται στο Βελιγράδι. Η «οράνιε» θα είναι η τελευταία αντίπαλος των διεθνών μας για τη φάση των ομίλων.

ΒΟΛΕΪ

Μία αναμέτρηση

Mε την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παμβοχαϊκό (18.00) συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Θα ολοκληρωθεί αύριο με το παιχνίδι Λαμία – Αρης (18.00).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέφτει η αυλαία

Mε έναν αγώνα ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ο Φιλώτας Φλώρινας αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Αρτας (12.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή