Στην Αθήνα ο Εβανγκελίστα, γεμίζει το «πράσινο» ρόστερ

Στην Αθήνα ο Εβανγκελίστα, γεμίζει το «πράσινο» ρόστερ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό το σίριαλ των διαπραγματεύσεων με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκας Εβανγκελίστα. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος, διεθνής με την ομάδα κάτω των 20 ετών της χώρας του, έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Τον υποδέχθηκαν ο Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, με τον ίδιο να δείχνει πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας του, αλλά να αφήνει τις δηλώσεις για μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Παίζει κεντρικό χαφ και είναι προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, με τον οποίο συνεργάστηκε για ένα χρόνο στην Ουντινέζε.

Ερώτημα με Ατζαγκούν

Η απόκτηση του Εβανγκελίστα δημιουργεί συνωστισμό στη μεσαία γραμμή και με δεδομένη την επιθυμία του Ιταλού τεχνικού να έχει ένα «σφικτό» ρόστερ, είναι πιθανή η αποχώρηση ενός χαφ, πιθανότατα του Ατζαγκούν. Δεν είναι στις βασικές επιλογές του Στραματσόνι και μάλλον θα δοθεί δανεικός, για να επανεκτιμηθεί αργότερα η εξέλιξή του.

Απομένει ανοικτό, πλέον, μόνο το θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Σάντσεθ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες και για το διάστημα αυτό αναζητείται ένας εξελίξιμος κεντρικός αμυντικός, όχι μόνο για να δώσει προσωρινά μια παραπάνω λύση αλλά κυρίως ως επένδυση για το μέλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή