Απολογία Μπερμπάτοφ… στον θυμωμένο εαυτό του

Απολογία Μπερμπάτοφ… στον θυμωμένο εαυτό του

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… απίστευτα κι όμως αληθινά συνεχίστηκαν και χθες στον ΠΑΟΚ. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του στο Facebook με δημοσιογράφο… τον ίδιο. Εκεί ο Βούλγαρος επιθετικός είπε πολλά ενδιαφέροντα στον εαυτό του. Παραδέχθηκε ότι ήταν δίκαιη η αποβολή του, λέγοντας πως ήταν «θυμωμένος και νευριασμένος», ζητώντας συγγνώμη για την κίνησή του.

Ρωτήθηκε γιατί ήταν θυμωμένος και απάντησε: «Εβλεπα το ματς και η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς, παρόλα αυτά σκόραρε. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ηρθα εδώ για να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου η ποιότητα και η εμπειρία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, κι όχι να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα».

Καταλήγοντας υποστήριξε: «Νιώθω ακόμα ευχαρίστηση όταν παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω. Οταν δεν αγωνίζομαι, είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος. Δεν γίνεται να είμαι χαρούμενος όταν δεν παίζω στην ομάδα που με πληρώνει τόσο καλά. Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο με την ποδοσφαιρική μου ποιότητα, η οποία αποδεικνύεται από την καριέρα μου. Οταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να κρύψεις την απογοήτευσή σου».

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον σημερινό (15.45) αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έχοντας τρεις απόντες, καθώς Βίτορ, Κίτσιου και Χαρίσης τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών. Μετά τον σημερινό αγώνα είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση δύο παικτών από τον Πανιώνιο, των Δημήτρη Χατζηησαΐα και Τάσου Μπακασέτα. Ο πρώτος θα αποκτηθεί άμεσα, ενώ για τον δεύτερο ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να δώσει ένα μικρό ποσό τώρα στον Πανιώνιο για να τον πάρει από τώρα και όχι από το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή