Μεταγραφικό μπαράζ ΠΑΟ, επιστροφή κόσμου στη Λεωφόρο

Μεταγραφικό μπαράζ ΠΑΟ, επιστροφή κόσμου στη Λεωφόρο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την υπογραφή του Λούκας Βιγιαφάνες προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός το πιο εντυπωσιακό κεφάλαιο της ιστορίας του σε χειμωνιάτικη μεταγραφική περίοδο! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έχουν έτοιμη την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί. Επόμενος στόχος τους είναι ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ιντεπεντιέντε στον Παναιτωλικό, με τον οποίο έχει εφέτος 6 γκολ και 5 ασίστ. Οι πρώτες επαφές είναι σε καλό δρόμο, χωρίς να υπάρχει ακόμα συμφωνία. Ο δανεισμός του λήγει τον Ιούνιο και, επειδή ο Παναιτωλικός έχει οψιόν αγοράς του έναντι 300 χιλ. ευρώ, χρειάζεται και η δική του συναίνεση, με τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Βιγιαφάνες έχει εντυπωσιάσει τον Στραματσόνι και αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποκτήθηκε ως ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων, με τη Στουτγκάρδη (3 συμμετοχές με τη φανέλα της εφέτος στην Μπουντεσλίγκα) να διατηρεί υψηλό ποσοστό (30%) σε περίπτωση μεταπώλησής του. Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Μολέδο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Ιντερνασιονάλ πέρασε με επιτυχία τις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, αλλά, επειδή προέρχεται από μακρύ διάστημα αγωνιστικής απραξίας, τα εργομετρικά έδειξαν ότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Αν αυτό δεν αποδειχθεί εμπόδιο, θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 ή 2,5 χρόνων, καθώς έχει καλό βιογραφικό και θεωρείται ενδιαφέρουσα περίπτωση με χαμηλό κόστος.

• Χωρίς τον Μπεργκ θα υποδεχθεί σήμερα (17.15) ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο, στον α΄ αγώνα τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες της Λεωφόρου, πλην των θυρών 13 και 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή