Ερχεται σήμερα ο Λέτο, υπέγραψε ο Βιγιαφάνες

Ερχεται σήμερα ο Λέτο, υπέγραψε ο Βιγιαφάνες

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο βήμα του Σεμπάστιαν Λέτο στον δρόμο της μεγάλης επιστροφής του στον Παναθηναϊκό θα γίνει σήμερα από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει να λύσει την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου το συμβόλαιό του με την Κατάνια και  τα κατάφερε αργά χθες το βράδυ. Βρέθηκε η άκρη στο οικονομικό, με τον ίδιο να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις ως προς τα οφειλόμενα, λόγω του ιδιότυπου διοικητικού καθεστώτος της υπό πτώχευση ιταλικής ομάδας. Μέχρι αργά το βράδυ γινόταν μια προσπάθεια μήπως βρεθεί κάποια… χαραμάδα για να μείνει ελεύθερος, το θέμα «πάγωσε» παρά τη σφοδρή επιθυμία του Λέτο να επιστρέψει στην ομάδα που έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, όμως τελικά η Κατάνια έστειλε στον Παναθηναϊκό την ελευθέρας του παίκτη και τον πλήρη ιατρικό του φάκελο. Σήμερα εκτός απροόπτου ο Λέτο θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παρά την εμπλοκή που προέκυψε στο θέμα του Λέτο, το κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα του Παναθηναϊκού ήταν τελικά αργεντίνικης προέλευσης. Το τελευταίο έγγραφο που αναμενόταν από την Ιντεπεντιέντε έφθασε εμπρόθεσμα, και οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες έως τον Ιούνιο του 2019. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει εξαιρετική παρουσία στον 1,5 χρόνο που φόρεσε, ως δανεικός, τη φανέλα του Παναιτωλικού, είναι από κάθε πλευρά ετοιμοπόλεμος και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

• Εξάρθρωση ωμοπλάτης ήταν η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του Μπουμάλ. Ο 25χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα απουσιάσει για περίπου 1,5 μήνα. Εκτός πλάνων για περίπου 3 εβδομάδες μένει και ο Τελάντερ λόγω θλάσης.

• Στη Λουγκάνο θα συνεχίσει ο Χρήστος Δώνης, δανεικός από τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι.

• Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι «πράσινοι» έκαναν μια κίνηση της τελευταίας στιγμής για να αποκτήσουν δανεικό από τη Μίλαν τον 19χρονο μέσο Χοσέ Μάουρι, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή