Αύριο στην Αθήνα ο Λέτο για ΠΑΟ

Αύριο στην Αθήνα ο Λέτο για ΠΑΟ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο λαμπρό κεράκι στη μεταγραφική τούρτα του Παναθηναϊκού ήταν τελικά αυτό που μπήκε τελευταίο! Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στην ομάδα με την οποία έζησε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις αντιδράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σέμπα ήταν και παραμένει ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της «πράσινης» εξέδρας και παρότι δεν είναι αυτήν τη στιγμή έτσι όπως τον γνωρίσαμε στην προηγούμενη θητεία του στην Ελλάδα λόγω των δύο σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισε, η χαρά των οπαδών για την επιστροφή του δεν κρύβεται.

Ο Λέτο αναμένεται αύριο 17.55 στην Αθήνα και οι οπαδοί τού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο, πιθανώς για ενάμιση χρόνο, με την ομάδα να έχει δικαίωμα να λύσει τη συνεργασία το καλοκαίρι εάν και εφόσον δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο ίδιος, πάντως, έχει στείλει από νωρίς τον πλήρη ιατρικό φάκελό του από τις εξετάσεις που είχε κάνει ως παίκτης της Κατάνια και της Λανούς, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι από ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος. Χρειάζεται όμως να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό, διότι λόγω των τραυματισμών είχε χάσει έδαφος και έπαιζε λιγότερο απ’ όσο είχε συνηθίσει.

Κατά τον Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, τα προβλήματα αυτά τα έχει αφήσει πίσω. Μιλώντας στο sdna.gr, ο παλιός άσος της Μπόκα Τζούνιορ και τελευταίος προπονητής του στη Λανούς (τώρα έχει αναλάβει την Παλέρμο) έδειξε σίγουρος ότι ο Λέτο θα δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη του: «Αν και περνούσε καλά στην Αργεντινή, πάντα ήταν στο μυαλό του η επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Το ατύχημα που είχε ήταν σοβαρό, όμως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι δυνατός. Υστερα από εκείνο το χτύπημα έχασε αρκετό χρόνο, αλλά έδειχνε καλά όταν επέστρεψε. Δεν έπαιξε περισσότερο γιατί οι συμπαίκτες του ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Είναι ποιοτικός και έξυπνος παίκτης, με μεγάλο ταλέντο. Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει από του χρόνου περισσότερα πράγματα, γιατί τώρα ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει διαφορά. Ο Λέτο έχει ποδοσφαιρικό μέλλον και στον Παναθηναϊκό έχει τη δυνατότητα να αναγεννήσει την καριέρα του».

• Την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί έκανε χθες ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπει αμέσως στα πλάνα του Στραματσόνι.

• Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στη δεξιά ωμοπλάτη υποβλήθηκε χθες ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου έξι εβδομάδες. Οι Σάντσεθ, Μαμούτε και Τελάντερ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μπεργκ δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

• Αν και ο Δημήτρης Σαραβάκος πήρε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», δεν επιθυμούσε να διεκδικήσει την προεδρία του σωματείου. Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συγκρότησή του σε σώμα, στη θέση του προέδρου εκλέχθηκε ο Τάκης Οικονομόπουλος, με αντιπρόεδρους τους Γιώργο Καρανάσο, Σπύρο Βλάχο, ταμία τον Βασίλη Κωνσταντίνου και γραμματέα τον Γρηγόρη Καναρέλη. Οι Δημήτρης Σαραβάκος, Θοδωρής Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Γλυνός και Γιώργος Αλεξανδρής θα είναι απλά μέλη του Δ.Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή