Μάχη στο φιλέ της Α1 για Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου

Μάχη στο φιλέ της Α1 για Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι του Φοίνικα Σύρου με τον Παναθηναϊκό (18.00) ξεχωρίζει στη 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών, η οποία αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Οι «πράσινοι» έχουν να νικήσουν στη Σύρο από το 2010 και απέχουν οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία, Φοίνικα Σύρου.

Ο Παναθηναϊκός, εάν καταφέρει να κυριέψει το «κάστρο των κουρσάρων», έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Α1. Οι «πράσινοι» προέρχονται από νίκη και θέλουν να συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων. Θα αγωνιστούν με βασικό ακραίο τον Αλβι Σούρδι. Φαβορί της συνάντησης θεωρείται ο Φοίνικας, ο οποίος, εάν επικρατήσει, ουσιαστικά θα «κλειδώσει» τη θέση στην τετράδα. Με τον σύλλογο της Σύρου θα κάνει σήμερα την πρώτη του εμφάνιση και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για την τετράδα της διοργάνωσης θα διεκδικήσει σήμερα ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα της Κορίνθου παίζει στην Ορεστιάδα απέναντι στον τοπικό σύλλογο (16.00). Και τα δύο σωματεία προέρχονται από ήττες και η αναμέτρησή τους αναμένεται να έχει ενδιαφέρον. Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, Μανώλης Δημητριάδης, την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιζε με την Ορεστιάδα.

Στα άλλα παιχνίδια, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (21.00), ο Ηρακλής την Παναχαϊκή (18.00), η Κηφισιά τον Αρη (18.30), ενώ η 15η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (18.00). Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 36, Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου 33, ΠΑΟΚ 29, Παναθηναϊκός 25, Παμβοχαϊκός 23, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 20, Ορεστιάδα 14, Αρης 12, Παναχαϊκή 11, Ηρακλής 9 και Λαμία 7 βαθμοί.

• Την επανάληψη της κλήρωσης του κυπέλλου Ελλάδος ενδέχεται να ζητήσει η πλειοψηφία των ΤΑΑ της Λίγκας του βόλεϊ. Η πρώτη ομάδα που το ζήτησε ήταν ο Φοίνικας Σύρου και την ίδια άποψη έχουν και τα περισσότερα από τα σωματεία.

• Σε συμφωνία με παλιούς και νέους παίκτες ήρθε η ομάδα του Αρη στην προσπάθειά της να παραμείνει στην Α1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή