Θετικό ντεμπούτο Ζουκουλίνι με ΑΕΚ

Θετικό ντεμπούτο Ζουκουλίνι με ΑΕΚ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ συνέχισε και στη Θεσσαλονίκη την εντυπωσιακή της πορεία μέσα στο 2016. Μετά το 4-1 στο ΟΑΚΑ επί του Ηρακλή στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κέρδισε τους κυανόλευκους και στο Καυταντζόγλειο με σκορ 1-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού με δύο νίκες.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε έξυπνα, δεν επέτρεψε τον Ηρακλή να κάνει πολλές και σπουδαίες φάσεις στην εστία του Μπαρόχα και στο 50΄ με γκολ του Μάνταλου έπειτα από συνεργασία των Μπουονανότε και Τζιμπούρ σφράγισε τη δεύτερη νίκη της στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πέρα από τη νίκη ο Πογέτ κρατάει σίγουρα στα θετικά την αποτελεσματικότητα της ομάδας του και το ντεμπούτο του Ζουκουλίνι, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα και μετά το πρώτο 20λεπτο έδειξε τις ικανότητες που οδήγησαν τον τεχνικό της ΑΕΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Βοήθησε και ανασταλτικά και δημιουργικά, θα μπορούσε ακόμα και να σκοράρει, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στα 67 λεπτά που αγωνίστηκε. «Χωρίς αμφιβολία μας βοηθούν οι νίκες. Σήμερα πάντως ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως κάναμε καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε έτσι» σχολίασε ο Πογέτ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (14΄ Περνίς), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68΄ Πασάς), Μπουλούτ (77΄ Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Βέλλιος, Κυριακίδης.

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Σοϊλέδης (4΄ Γκάλο), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Ζουκουλίνι (67΄ Κορδέρο), Μπουονανότε, Τζεμπούρ, Πλατέλλας (67΄ Πέκχαρτ).

Απουσίες ο Ολυμπιακός

Σημαντικές απουσίες θα έχει ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (ώρα έναρξης, 19.30). Τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκεζ όσο και ο Εστέμπαν Καμπιάσο δεν προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν και θα μείνουν εκτός αποστολής, μαζί με τον επίσης τραυματία, Ερνάνι.

Την ίδια ώρα, ο Αλμπέρτο Μποτία κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει ένα αιμάτωμα πάνω από το αριστερό γόνατο που υπέστη στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηπειρο. Αν δεν αποθεραπευτεί πλήρως, τότε τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σιόβα, θα πάρει ο Ντα Κόστα

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί και Μασουακού, αμυντικοί μέσοι οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ, εξτρέμ οι Ντουρμάζ και Πάρντο, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Ιντέγε.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πλην του Ντα Κόστα, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται παίξουν την Κυριακή από την αρχή, είχαν μείνει εκτός αποστολής της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκεί, όπου την Τετάρτη ο Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1. Σε συνδυασμό με τη νίκη του με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου, πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό γύρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή