Τέλος ο Αρνεσεν, λόγω… φιλοσοφίας

Τέλος ο Αρνεσεν, λόγω… φιλοσοφίας

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Με 59 λέξεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τέλος στη συνεργασία της με τον Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος έπειτα από μόλις εννέα μήνες αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Αρνεσεν, που εργάστηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα. Δυστυχώς, η συνεργασία μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κ. Αρνεσεν για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Αρνεσεν βρέθηκε χθες το πρωί στην Τούμπα, οριστικοποίησε και τυπικά το «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία πήγε στη Νέα Μεσήμβρια και αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπήρχε ένας όρος σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα θα είχε δικαίωμα να το «σπάσει» μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να τελειώσει τον Αρνεσεν. Του χρέωσε ότι δεν ήταν ενεργός σε καθημερινή βάση με το αγωνιστικό τμήμα στον ρόλο του προϊσταμένου -και του ηγέτη του τμήματος- που του είχε δοθεί, ενώ και στο θέμα των μεταγραφών, θεώρησαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν απέδειξαν στο γήπεδο ότι άξιζαν τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Επιπροσθέτως του χρέωσαν και το ότι δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις στις αγωνιστικές κρίσεις που πέρασε η ομάδα τη φετινή χρονιά.

Από την Τούμπα πέρασε χθες και ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είχε σύσκεψη με τον Λιούμπος Μίχελ και το τμήμα σκάουτινγκ για μεταγραφικά θέματα εν όψει του καλοκαιριού.

• Μακριά από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 μήνα θα μείνει ο Μπερμπάτοφ ο οποίος υπέστη θλάση β΄ βαθμού στον τετρακέφαλο.

• Ο Μαρσέλο Λίπι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα contra.gr πως ρωτήθηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αν είναι διαθέσιμος και απάντησε αρνητικά, γεγονός πάντως που διαψεύστηκε από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή