Σενάρια για Εσιέν και για Λεωφόρο

Σενάρια για Εσιέν και για Λεωφόρο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπερβολικός μεν αλλά όχι ανυπόστατος χαρακτηρίζεται από στελέχη της ΠΑΕ ο θόρυβος των τελευταίων ημερών σχετικά με το μέλλον του Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να μην τον χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό στα Γιάννινα, έδωσε τροφή σε διάφορα σενάρια που ξεκίνησαν από ιστοσελίδα της Γκάνας και διανθίστηκαν εν συνεχεία από ελληνικά ΜΜΕ, αρκετά εκ των οποίων υποστηρίζουν ότι οι «πράσινοι» δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του και προσανατολίζονται στη λύση του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2017), είτε φέρει είτε δεν φέρει πρόταση από ξένη ομάδα.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, η μέχρι τώρα προσφορά του Γκανέζου μέσου είναι μικρότερη των προσδοκιών, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό θεωρείται λίγο – πολύ φυσιολογικό εάν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που είχε και τον οδήγησαν στο χειρουργείο. Με τη λογική ότι «οι πάντες κρίνονται καθημερινά, χωρίς κανείς να αποτελεί εξαίρεση», στον Παναθηναϊκό περιμένουν πρώτα να γίνει το ταμείο στο τέλος της χρονιάς και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους. Θεωρούν πως ο Εσιέν θα έχει τις ευκαιρίες του και ακριβώς επειδή πρόκειται για παίκτη ιδιαίτερης εμπειρίας και κλάσης, περιμένουν να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

• Διέψευσε η ΠΑΕ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έχει καταλήξει στην επιλογή κατασκευαστικής εταιρείας συμφερόντων της οικογένειας Λάτση προκειμένου να αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου. Τα έργα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ ανεξάρτητα από τη ροή της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα συνεισφέρει 7 εκατ. ευρώ, περίπου τα μισά απ’ όσα υπολογίζεται ότι θα είναι το κόστος. Το ποσό αυτό θα καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, τους οπαδούς της ομάδας αλλά και ορισμένους σημαντικούς παράγοντες της παναθηναϊκής οικογένειας, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας.

• Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο η αίτηση αναστολής από την ΠΑΕ των ποινών που επέβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Στ. Κοντονής. Μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της ποινής στις 10 Μαρτίου, παραμένει ως έχει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή