Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Λεβαδειακός και Ατρόμητος

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Λεβαδειακός και Ατρόμητος

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από δύο αναβολές σε διάστημα 1,5 μήνα, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έλυσαν επιτέλους χθες τις διαφορές τους και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Λιβαδειάς, στην αναμέτρηση που έριξε την… αργοπορημένη αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Αδικημένη από το σκορ θα πρέπει να αισθάνεται η ομάδα του Περιστερίου η οποία και προηγήθηκε πρώτη στο 51΄ με τον Φυτανίδη, και είχε δοκάρι στην αμέσως επόμενη φάση με τον Στόιτσεφ (54΄), και έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 72΄ μετά την αποβολή του Τριποτσέρη. Παρόλα αυτά, οι Βοιωτοί κατάφεραν να «επιζήσουν» και να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό, χάρις στο γκολ με πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου στο 55΄.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα, αλλά από τη μία ο τερματοφύλακας Βερέμκο και από την άλλη η αστοχία των παικτών του Λεβαδειακού, έφεραν ως αποτέλεσμα το τελικό 1-1. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη, με… μπάζερ μπίτερ του Παπαδόπουλου ο οποίος σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως, οριακά είναι οφσάιντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαμάτ, Ντομοβτσίσκι (46΄ Τόπι), Μπεν (68΄ Μπελγκαζουανί), Ατζαγκούν (60΄ Καψάσκης), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κοντοές (87΄ Λημνιός), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ματέι (68΄ Γροντής), Στόιτσεφ (80΄ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

Η βαθμολογία έπειτα από 22 αγώνες: Ολυμπιακός 61, ΑΕΚ 45, Παναθηναϊκός 41, Πανιώνιος 35, ΠΑΟΚ 34, Αστέρας Τρ. 32, Παναιτωλικός 29, Ηρακλής 29, Πλατανιάς 27, Skoda Ξάνθη 26, Λεβαδειακός 25, ΠΑΣ Γιάννινα 24, Ατρόμητος 24, Βέροια 23, Πανθρακικός 14, ΑΕΛ Καλλονής 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή