Σειρά της Στεφανίδη να ανεβάσει τον πήχυ στο άλμα επί κοντώ

Σειρά της Στεφανίδη να ανεβάσει τον πήχυ στο άλμα επί κοντώ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 4,81 ανέβασε η Νικόλ Κυριακοπούλου το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ και όλοι οι φίλοι του στίβου περιμένουν την «απάντηση» της Κατερίνας Στεφανίδη. Η 26χρονη θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στη Νέα Υόρκη και, οι μέχρι τώρα επιδόσεις της, έχουν δείξει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση οπότε ενδέχεται να περάσει πάνω από τα 4,81.

Στην τελευταία διοργάνωση όπου πήρε μέρος, η Κατερίνα Στεφανίδη είχε καλές προσπάθειες στα 4,88. Στη διοργάνωση της Νέας Υόρκης, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και αυτό ενδέχεται να ωθήσει την πρωταθλήτριά μας σε μεγαλύτερα ύψη. Από τις κορυφαίες Αμερικανίδες θα απουσιάσει μόνο η Τζένιφερ Σουρ. Θα αγωνιστούν, όμως η Ντέμπι Πέιν (4,88), Σάντι Μόρις (4,80) κ.ά.

Στο μεταξύ, τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού θα διεκδικήσουν στην εθνική διοργάνωση της Ρουμανίας οι Βούλα Παπαχρήστου, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Λίλη Αλεξούλη. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν θα αναζητήσει τα 14.30 για να πάρει το «εισιτήριο» για το Πόρτλαντ. Η Πεσιρίδου έχει επίδοση 8.20 στα 60 μ. εμπ. και θα αναζητήσει έναν χρόνο κοντά στα 8.20 για να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης. Η Αλεξούλη (μήκος) πρέπει να ξεπεράσει τα 6,33 που της έδωσαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για να ελπίζει σε μία πρόκριση. Το τριπλούν θα διεξαχθεί αύριο, το μήκος και τα 60 μ. εμπ. την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή