Ισοπαλία για Ηρακλή και ΑΕΚ στην «πισίνα» του Καυτανζογλείου

Ισοπαλία για Ηρακλή και ΑΕΚ στην «πισίνα» του Καυτανζογλείου

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο  που έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής ημέρας της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ λίγκας.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της κατάστασης του γηπέδου.

Το ματς εύλογα πήγε στην δύναμη, με τους δύο αντιπάλους να δίνουν μεγάλη έμφαση στις αμυντικές τους λειτουργίες, γεγονός που σε συνδυασμό με τα παραπάνω δεν ωφέλησε τις θεαματικές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε λίγο την απόδοσή του, όμως τελικά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Πέκχαρτ, στο 74ο λεπτό.

Ο Ηρακλής όμως δεν πτοήθηκε και πίεσε τον αντίπαλό του, με τις προσπάθειές του να δικαιώνονται τελικά στο 80' όταν ο Ζιαμπάρης έκανε ένα αδύναμο σουτ, αλλά ο Μπαρόχα έχασε την μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ωστόσο αρκέστηκαν σε μια ισοπαλία που έτσι όπως πήγε το ματς δεν θα χαλάσει κανέναν.

Νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές για τον Λεβαδειακό

Νίκη – ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός στην έδρα του επί της Καλλονής, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Οι Βοιωτοί επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από 7 αγωνιστικές που δεν είχαν γευθεί την χαρά της νίκης (η τελευταία τους νίκη ήταν το 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο) με σκόρερ τον συνήθη – ύποπτο, Βαγγέλη Μάντζιο ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι. 

Με την ήττα αυτή η Καλονή βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην Football League, αφού θεωρείται αδύνατο να μπορέσει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Χάνει το «τρένο» των πλέι οφ ο Αστέρας.

Απομακρύνονται τα πλέι οφ για τον Αστέρα Τρίπολης μετά τη νέα του ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «αρκάδες» δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα των Ιωαννίνω και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τους σοβαρή απειλή ήταν δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άψογη αμυντική διάταξη, ενώ ο Αστέρας φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι στα περσινά επίπεδα. Πάντως και ο ΠΑΣ δεν ήταν απειλητικός, γεγονός που οδήγησε τις ομάδας σε λευκή ισοπαλία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή