Προβάδισμα για Μπάρτσα, Μπάγερν

Προβάδισμα για Μπάρτσα, Μπάγερν

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία ακόμη προσωπική παράσταση του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο επικρατώντας της Αρσεναλ με 2-0, ενώ Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου πρόσφεραν θέαμα και… μοιράστηκαν ελπίδες μετά το 2-2 στο Τορίνο.

Στο Λονδίνο, μόλις η Αρσεναλ πίστεψε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την Μπαρτσελόνα, τιμωρήθηκε από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος πρώτα τελείωσε υποδειγματικά αντεπίθεση της ομάδας του στο 71΄ και έπειτα ολοκλήρωσε την… αποστολή του σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι στο 83΄, γκρεμίζοντας τα όποια όνειρα των «κανονιέρηδων» ενόψει του επαναληπτικού.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Κοκλέν (82΄ Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (50΄ Γουόλκοτ), Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (72΄ Γουέλμπεκ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Αλμπα, Ντάνι Αλβες, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

Στο Τορίνο, η Μπάγερν είχε ένα εύκολο βράδυ μέχρι το 55΄, όταν ο Ρόμπεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Νωρίτερα, στο 43΄ ο Μίλερ είχε ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης για τους «Βαυαρούς». Η Γιουβέντους, όμως, δεν είναι ομάδα που μπορεί να υποτιμηθεί από κανέναν αντίπαλο. Οι Ιταλοί πείσμωσαν, αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε διάστημα 13 λεπτών. Ο Ντιμπαλά στο 63΄ και ο Στουράρο στο 76΄ αναπτέρωσαν τις ελπίδες των Γιουβεντίνων, οι οποίοι πλέον βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τον επαναληπτικό του Μονάχου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα (69΄ Στουράρο), Μαρκίσιο (46΄ Ερνάνες), Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (75΄ Μοράτα).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ (74΄ Μπενατιά), Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ, Βιδάλ, Ντάγκλας Κόστα (84΄ Ριμπερί), Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Απόψε γίνεται και η τελευταία δυάδα αγώνων πριν από τις ρεβάνς του Μαρτίου. Σε μία από τις χειρότερες περιόδους της φετινής σεζόν για την ίδια, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στον αγώνα του Κιέβου με την Ντινάμο (που βρίσκεται σε χειμερία ποδοσφαιρική νάρκη), για να συγκεντρωθούν στον τελικό του Λιγκ Καπ αυτή την Κυριακή με τη Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν θα υποδεχθεί χωρίς τον βασικό της επιθετικό, τον Λουκ ντε Γιονγκ, την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ολλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή