Εσβησε τη «φωτιά» ο Εσιέν στον ΠΑΟ

Εσβησε τη «φωτιά» ο Εσιέν στον ΠΑΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στις θεωρίες συνωμοσίας που φούντωσαν μετά την κίνησή του να διαγράψει από το instagram όλες τις αγωνιστικές φωτογραφίες του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έβαλε με χθεσινή του ανάρτηση στο twitter ο Μίκαελ Εσιέν. «Μείνετε ψύχραιμοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και μην πιστεύετε αυτά που λένε οι εφημερίδες» έγραψε ο Γκανέζος άσος λακωνικά και τα υπόλοιπα άφησε να τα εξηγήσουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του. Σύμφωνα μ’ αυτούς, η απόσυρση των φωτογραφιών έγινε πριν από δέκα ημέρες αλλά έγινε αντιληπτό από τα ΜΜΕ τώρα που συμπτωματικά δεν αγωνίστηκε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Οπως τόνισαν, ο Εσιέν συνηθίζει να κρατά επιλεκτικά κάποιες ιδιαίτερες γι’ αυτόν φωτογραφίες και τις υπόλοιπες να τις κατεβάζει έπειτα από κάποιο διάστημα. Εν προκειμένω, κράτησε αυτές με τον Γιάννη Αλαφούζο να τον καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό και με τον «κολλητό» του, Αμπντούλ Ατζαγκούν. Πρόσθεσαν ότι έμεινε έκπληκτος από τις ερμηνείες που δόθηκαν και ότι αντιμετώπισε τελικά την κατάσταση με χιούμορ.

• Ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς ο Λέτο, όπως φάνηκε και σε βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο η ΠΑΕ με εικόνες από την προπόνηση, όπου σκοράρει κατά ριπάς σε δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Διόλου απίθανο να είναι ο Αργεντινός επιθετικός διαθέσιμος την Κυριακή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

• Στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες) ο Πράνιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή