Το πρόγραμμα της Κυριακής

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βέροια και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι αγώνες: 15.00: Ολυμπιακός – Βέροια, 17.15: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος – Λεβαδειακός, 19.30: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Αύριο: 19.30: Ατρόμητος – Ηρακλής.

 

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Τα φλας στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα: 15.00: Πανελευσινιακός – Παναιγιάλειος, Τρίκαλα – Παναχαϊκή, Απόλλων Σμ. – Λαμία, Πανσερραϊκός – Καλλιθέα, Ζάκυνθος – Αγρ. Αστέρας. Αύριο: 15.00 Αν. Καρδίτσας – Κέρκυρα, 18.00: Κισσαμικός – Χανιά.  

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ:

Βατό έργο

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Αρης υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ ο ΠΑΟ Κρουσσώνα φιλοξενεί τον ΟΦΗ για τον 4ο όμιλο. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίνεται η τρίτη θέση

Η «μάχη» της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1 ανδρών αναμένεται να κριθεί από το σημερινό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Αρη με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, στις 17.00. Αύριο στις 18.00, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το Λαύριο στο ΟΑΚΑ και στις 18.30, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Καβάλα στο ΣΕΦ, στο τελευταίο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Για τη 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Τερψιθέα – Παναθηναϊκός, Νίκη Λευκάδας – Αρης Πετρούπολης, Αθηναϊκός – Πρωτέας Βούλας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, 13.00: Ιπποκράτης – Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΒΟΛΕΪ

Ενδιαφέροντα παιχνίδια

Για τη 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών, ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη (17.00) την Κηφισιά. Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Φοίνικα Σύρου (18.00). Για τη 19η ημέρα της Α1 γυναικών, η Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει σήμερα (17.30) τον Πορφύρα.

ΠΟΛΟ

Πέφτει η αυλαία

Με το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τη Ν.Ε. Πατρών ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Α1 των ανδρών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο μεγάλος τελικός

Στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», διεξάγεται σήμερα (14.00) ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών.

ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη γεύση

Σε αγώνα στο Ρίο της Βραζιλίας παίρνει μέρος σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης. Οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μόνο τέσσερα άλματα σε ύψη που έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Με τη συμμετοχή 700 αθλητών και αθλητριών διεξάγονται σήμερα στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, στο Μαρκόπουλο Αττικής, τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Βουτιά» στο Βέλγιο

Δώδεκα αθλητές και αθλήτριές μας αγωνίζονται σήμερα στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Πρόκειται για τους Γ. Δρυμωνάκο (200 μ. μ. ατ.), Μ. Μάτσα (50 μ. ύπτ.), Γ. Αποστολάκο, Χρ. Κατραντζή (100 μ. ελ.), Μ. Διονυσοπούλου (200 μ. ελ.), Δ. Κουλούρη (200 μ. πρ.), Στ. Σινανού, Μ. Δρασίδου, Αργ. Παπαδοπούλου (50 μ. πρ.), Γ. Αποστολάκη, Χρ. Κατραντζή (50 μ. πετ.), Αννα Ντουντουνάκη, Μαρία Διονυσοπούλου (100 μ. πετ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή