Προεδρικές απαντήσεις σήμερα στον ΠΑΟ

Προεδρικές απαντήσεις σήμερα στον ΠΑΟ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σκόνη που σήκωσαν ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και η αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίσει ένα ντέρμπι οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο στην απόφαση να κάνει ένα βήμα μπροστά για να εξηγήσει στους οπαδούς της ομάδας τα τωρινά δεδομένα και το πλάνο του για το μέλλον. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει ανοικτά για τις επιλογές του, όπως την απομάκρυνση των Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολου και την ισχυροποίηση του Στραματσόνι, με την ανάληψη ενός σύνθετου ρόλου που ξεπερνά τα στενά καθήκοντα του προπονητή.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει πάρει πάνω του τη χάραξη της στρατηγικής, με τρόπο που αρκετά συχνά αιφνιδιάζει, όπως συνέβη με τον Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός είχε ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστή, αλλά αποκάλυψε σε γερμανική ιστοσελίδα ότι ο προπονητής του θέλει να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο: «Εχω στο μυαλό μου ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν μου ως ποδοσφαιριστή, αλλά ο νέος προπονητής μου στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Τώρα αναρωτιέμαι τι είναι το καλύτερο για μένα. Οταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Ολοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσω».

• Δύο μήνες μετά την εγχείριση στο χέρι του, ο Σάντσεθ έβγαλε για πρώτη φορά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Στραματσόνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή