Ζεσταίνει τις «μηχανές» εν όψει ντέρμπι ο Σίλβα

Ζεσταίνει τις «μηχανές» εν όψει ντέρμπι ο Σίλβα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγωνιστική απραξία είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τον Μάρκο Σίλβα, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο. Εξαιτίας της αναβολής του αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή, ουσιαστικά μεσολαβούν έντεκα ημέρες ανάμεσα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το ντέρμπι των «αιωνίων».

Από χθες, οπότε οι παίκτες των πρωταθλητών επέστρεψαν στου Ρέντη έπειτα από διήμερο ρεπό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να δημιουργήσει, μέσω των προπονήσεων, τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο ραντεβού με τους «πράσινους». Τα επόμενα 24ωρα θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των Πάρντο, Μασουακού, Ελαμπντελαουί και Ζντιέλαρ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς και θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Ντουρμάζ είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσει τον τραυματισμό έως το τέλος της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού προβάλλουν την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βοηθάει σε καθημερινή βάση πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή. Ετσι, γνωστές ευρωπαϊκές εφημερίδες ετοίμασαν μεγάλα αφιερώματα για την προσφορά των «ερυθρολεύκων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή