Στο 16ο πέναλτι πέρασε η Ατλέτικο

Στο 16ο πέναλτι πέρασε η Ατλέτικο

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Σίτι (0-0 με την Ντιναμό Κιέβου) και η Ατλέτικο Μαδρίτης (8-7 στα πέναλτι την Αϊντχόφεν) προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Μαδρίτη, μετά την επανάληψη του 0-0 στην Ολλανδία, Ατλέτικο και Αϊντχόφεν θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στα 120 λεπτά της κανονικής διάρκειας και της παράτασης αλλά τελικά έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί, όλοι αποδείχθηκαν εύστοχοι εκτός από τον Νάρσινγκ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να έρθει ο Χουανφράν στο 16ο πέναλτι και να δώσει την πρόκριση στους Μαδριλένους με σκορ 8-7!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλακ, Χουαφράν, Χιμένες, Γοδίν (89΄ Χερνάντες), Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Φερνάντες (56΄ Τόρες), Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (75΄ Κρανεβίτερ), Γκριεζμάν.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Αρίας, Μπρούμα, Ισιμάτ-Μιρίν, Μορένο, Βίλεμς (75΄ Μπρένετ), Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Φαν Χίνκελ, Λοκάντια (87΄ Λεστιέν), Ντε Γιονγκ (118΄ Νάρσινγκ).

Στο Μάντσεστερ η πρόκριση της Σίτι στους «8» προκάλεσε χαρά αλλά και… πόνο. Μετά το 1-3 στο Κίεβο επί της Ντιναμό, η αποστολή των «Πολιτών» ήταν εύκολη, ωστόσο, οι τραυματισμοί των Οταμέντι και Κομπανί μετρίασαν την χαρά της πρόκρισης. Η Σίτι ήταν ανώτερη, θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, όπως στο δοκάρι του Νάβας στο 61΄, αλλά τελικά αρκέστηκε στο 0-0. Ευκαιρίες είχαν και οι Ουκρανοί, με την κορυφαία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Γκονζάλες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί (7΄ Μανγκαλά), Οταμέντι (24΄ Ντεμικέλις), Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Νάβας, Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα (79΄ Στέρλινγκ), Αγουέρο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Σοφκόφσκι, Βίντα, Κασερίντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνιες, Μιγκέλ Βελόσο, Γκαρμάς (64΄ Σίντορτσουκ), Μπουγιάλσκι, Γιαρμολένκο, Γκούσεφ (62΄ Ιακοβένκο), Τεόντορτσουκ (46΄ Γκονζάλες).

Απόψε αγωνίζονται τέσσερις από τις πιο θεαματικές ομάδες του θεσμού, αν και η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν θεωρούνται μεγάλα φαβορί για την πρόκριση έχοντας θετικά αποτελέσματα από τον πρώτο αγώνα και τις ρεβάνς σήμερα στην έδρα τους.

Στο Μόναχο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάζεται ουσιαστικά να μη χάσει από τη Γιουβέντους, μετά το 2-2 στο Τορίνο, αλλά με βάση το πρώτο παιχνίδι όλα είναι πιθανά ανάμεσα σε μια σφριγηλή Μπάγερν και μια φορμαρισμένη Γιούβε.

Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη η ασταμάτητη Μπάρτσα, με προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, αντιμετωπίζει μια Αρσεναλ που χάνει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους φετινούς της στόχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή