Η εποχή Σκίμπε αρχίζει απόψε

Η εποχή Σκίμπε αρχίζει απόψε

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο δείγμα γραφής της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να δούμε στο αποψινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με το Μαυροβούνιο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα αρχίσει στις 20.00. Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε χθες κανονικά. Ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και έθεσε υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, ο Σκίμπε αναμένεται να επιλέξει σύστημα 5-4-1, έχοντας τον Καρνέζη κάτω από την εστία, λίμπερο τον Παπασταθόπουλο, δεξί στόπερ τον Μανωλά ή τον Οικονόμου, αριστερό στόπερ τον Τζαβέλλα, δεξί μπακ-χαφ τον Τοροσίδη και αριστερό μπακ-χαφ τον Σταφυλίδη. Η τετράδα της μεσαίας γραμμής σε ρόμβο θα είναι ο Σάμαρης αμυντικό χαφ, ο Μάνταλος δεξί εσωτερικό χαφ, ο Πέτσος αριστερό εσωτερικό χαφ και ο Φορτούνης επιτελικός μέσος. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Κώστας Μήτρογλου. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται ακόμη οι Καπίνο, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Καρέλης, Βέλλιος, Παπάζογλου, Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος και Πέλκας.

Προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους θεατές, η ΕΠΟ έχει θέσει σε κυκλοφορία παιδικά εισιτήρια (ηλικίας έως 15 ετών). Για τις θύρες 12 και 16 η τιμή τους είναι 3 ευρώ και για τους ενήλικες 5 ευρώ, ενώ για τις θύρες 14 και 15 η τιμή του παιδικού αυξάνεται στα 5 ευρώ και για τους ενήλικες στα 10 ευρώ.

Επικεφαλής της αποστολής της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου είναι 49χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς, ο οποίος σήμερα είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας.

Την ερχόμενη Τρίτη η Εθνική μας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό ματς. Αυτή τη φορά αντίπαλός της θα είναι η Ισλανδία του Αλφρεντ Φινμπόγκασον που αγωνιζόταν έως τον Δεκέμβριο στον Ολυμπιακό. Το φιλικό αυτό θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, από τη στιγμή κατά την οποία οι Ισλανδοί έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Την Τετάρτη, ο Μίκαελ Σκίμπε θα συναντηθεί με τους προπονητές της Σούπερ Λίγκας σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία μαζί τους, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μάλιστα, οι προπονητές έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν το φιλικό με την Ισλανδία. Παράλληλα, αποφασίστηκε να συναντηθούν οι γιατροί των ομάδων, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής, Γιώργο Γκοδόλια.

• Σε άλλους ενδιαφέροντες φιλικούς αγώνες απόψε αναμετρώνται η Ιταλία με την Ισπανία, η Τσεχία με τη Σκωτία, η Τουρκία με τη Σουηδία και η Ουαλλία με τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ η Κύπρος ταξιδεύει στην Ουκρανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή