Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: O Πανιώνιος υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και τα οκτώ ματς θα διεξαχθούν σήμερα και θα αρχίσουν στις 19.00. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Καλλονή – ΑΕΚ, Ατρόμητος – Παναιτωλικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός – Πανθρακικός, Παναθηναϊκός – Βέροια, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Πλατανιάς – Ξάνθης.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Αχαρναϊκό για την 26η αγωνιστική. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 16.00 Πανσερραϊκός – Πανελευσινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά, Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας, 18.00: Κέρκυρα – Αχαρναϊκός. Τη Δευτέρα: 18.00 Τρίκαλα – Ζάκυνθος.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αρης υποδέχεται τον Εορδαϊκό για τον 1ο όμιλο, ενώ για τον 4ο όμιλο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά. Η σέντρα και των δύο αγώνων θα γίνει στις 16.00.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αύριο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Α1 ανδρών με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στις 20.00, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ λίγο νωρίτερα (18.00) ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Πάτρα από τον Απόλλωνα. Για τα ημιτελικά της Α1 γυναικών: Σήμερα: 14.30: Ολυμπιακός – Αθηναϊκός.

ΡΥΘΜ. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τους τελικούς οργάνων ολοκληρώνεται στην Ιταλία (Πεζάρο) το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος και Ελληνίδες αθλήτριες.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Με τη συμμετοχή πολλών πρωταθλητών και χιλιάδων δρομέων από ολόκληρο τον κόσμο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ο 11ος Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Η εκκίνηση θα γίνει στην Πέλλα (08.00) και ο τερματισμός στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Eκτός από τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν και άλλα δρομικά αγωνίσματα για μικρούς και μεγάλους φίλους του στίβου.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Με τη συμμετοχή 95 αθλητριών από 10 σωματεία ολοκληρώνεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου το εθνικό πρωτάθλημα ανοιχτής κατηγορίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους τελικούς σε ντουέτο και ομαδικό.

ΒΟΛΕΪ: H εθνική ομάδα νεανίδων αντιμετωπίζει τη Σερβία, στον προκριματικό όμιλο του αντίστοιχου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σερβία. Απευθείας προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ η δεύτερη και η τρίτη ομάδα θα παίξουν σε μπαράζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή