ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερχεται το τελεσίγραφο της FIFA για Grexit

Ερχεται το τελεσίγραφο της FIFA για Grexit

Θέμα ωρών είναι να στείλει η FIFA την επιστολή που θα βάζει στο περιθώριο το ελληνικό ποδόσφαιρο αν ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δεν άρει την ματαίωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιστολή έχει ήδη συνταχθεί και τις επόμενες ώρες θα φτασει στην ΕΠΟ και θα διαβιβαστεί άμεσα στην κυβέρνηση.

Το ύφος θα είναι αυστηρό και θα προειδοποιεί πως αν δεν αρθεί η ματαίωση του κυπέλλου Ελλάδας ο αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι δεδομένος.

Στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου εκτιμούν πως η κυβέρνηση τηρεί αυτή την στάση όχι γιατί θέλει να φέρει την κάθαρση στο ελληνικό ποδόφαιρο όπως ευαγγελίζεται αλλά γιατί θέλει να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς καθιστώντας υποχείριό της την ομοσπονδία.

Το πιο πιθανό είναι στην επιστολή να δίνεται μία μικρή παράταση, περίπου μίας εβδομάδας, για να συμμορφωθεί η ελληνική κυβέρνηση αλλά πλέον θα υπάρχει στο τραπέζι η απόφαση του αποκλεισμού κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.