Σύντομα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Αρκαδικός ή ο Κόροιβος θα ακολουθήσει την Καβάλα στην Α2 ανδρών, μετά την τελευταία αγωνιστική της Α1. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει πιο δύσκολο έργο, αφού για να σωθεί θα πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε περίπτωση ήττας, θα πρέπει να περιμένει νίκη του Λαυρίου επί του Κοροίβου στην Αμαλιάδα. Το πρόγραμμα: Σήμερα: 17.00: Κόροιβος – Λαύριο, Τρίκαλα – Απόλλων Π., Κηφισιά – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Αρκαδικός, Καβάλα – ΠΑΟΚ, Αρης – Κολοσσός. Για τους ημιτελικούς της Α1 γυναικών, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί σήμερα (16.00) τον ΠΑΟΚ στο «Π. Γιαννακόπουλος». Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και το σκορ είναι 1-1.

ΒΟΛΕΪ: Με τη δεύτερη σειρά των ημιτελικών συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Θήρα (15.30) και θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη και μαζί την πρόκριση στους τελικούς. Λίγη ώρα αργότερα (19.00), ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0.

ΠΟΛΟ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα τόσο για την Α1 ανδρών όσο και για την Α1 γυναικών. Το πρόγραμμα: Α1 ανδρών, 22η αγωνιστική (τελευταία): 16.00: Καλαμάκι – Υδραϊκός, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Ηλιούπολη – Χίος, Ν.Ε. Πατρών – Βουλιαγμένη, Γλυφάδα – Α.Ο. Π. Φαλήρου, Παναθηναϊκός – Εθνικός. Α1 γυναικών: 14η αγωνιστική: 14.00: Ιλίσια – Τρίτων, 17.30: Γλυφάδα – Ολυμπιακός, Εθνικός – Αργοναύτες.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 γυναικών, η Αναγέννηση Αρτας παίζει με τον ΠΑΟΚ (16.00) και ο Μέγας Αλέξανδρος με τον ΟΦΝΙ (18.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή