Πίσω από τις κάμερες

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπτώσεις;

Περίεργες συμπτώσεις συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με την ΑΠΕ Λαγκαδάς, που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε ανέλαβε η νέα διοίκηση, οι ορισμοί διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας στους αγώνες της γίνεται κατά κόρον από αξιωματούχους, που ανήκουν στις «συστημικές» ΕΠΣ Τρικάλων και Καρδίτσας. Από τη 16η αγωνιστική έως την 29η, δηλαδή σε σύνολο 13 αγώνων, ορίστηκαν εννέα διαιτητές ή/και παρατηρητές από τις προαναφερθείσες Ενώσεις. Μια άλλη περίεργη σύμπτωση είναι ότι τρεις ομάδες που ήταν αντίπαλες του σωματείου της Θεσσαλονίκης στους τέσσερις τελευταίους αγώνες (Εθνικός Αγιονερίου, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Απόλλων Καλαμαριάς), εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Περισσεύει να αναφέρουμε ότι η βαθμολογική συγκομιδή του Λαγκαδά έχει βελτιωθεί τόσο, που παρά το άσχημα ξεκίνημα βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη δέκατη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στον υποβιβασμό.

ΜΠΛΟΥ.

FIBA, η επιλογή της υπομονής

Ο Αρης και ο ιδιοκτήτης του Νίκος Λάσκαρης πήρε ανοικτά θέση υπέρ της FIBA, ήταν κεντρικός ομιλητής την ημέρα που παρουσιάστηκε επίσημα το Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει και έναν πιο μεγάλο ρόλο στη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας δράση σε επίπεδο χορηγιών που θα τη στηρίξουν. Βλέποντας πολλές ομάδες, κυρίως τις ισπανικές, να επιλέγουν την Ευρωλίγκα, σαφώς και θα προβληματίζεται όπως όλοι για την ποιότητα που θα έχει εν τέλει το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σύμφωνα με το σκεπτικό του, η επιλογή του Λάσκαρη είναι επιλογή της… υπομονής, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να αναλυθεί για να μην υπάρχουν ερωτήματα.

Γ.Σ.

Η μοίρα του Πανιωνίου

O Πανιώνιος δεν έχει βάλει «πωλητήριο» στον Τάσο Μπακασέτα ή στον Μανώλη Σιώπη ή στον Σωκράτη Διούδη. Θα πωλήσει, όμως, γιατί είναι αναγκασμένος να το κάνει για οικονομικούς λόγους, γιατί έτσι είναι η «κυανέρυθρη» μοίρα του, τα 60 τελευταία χρόνια. Είναι μαθημένοι οι φίλοι του Πανιωνίου, από γενιά σε γενιά, να βλέπουν παίκτες που είχαν ρίξει τον «σπόρο» τους στη Νέα Σμύρνη να βγάζουν «ρίζες» σε άλλες ομάδες. Αυτό που δεν θέλουν άπαντες στον Πανιώνιο είναι να μην φεύγουν τζάμπα και… νύχτα ως ελεύθεροι, όλοι οι αξιόλογοι παίκτες. Η Κ-20 του Πανιωνίου είναι πολύ καλή ομάδα. Και μπορεί να διαθέτει 3-4 παίκτες σαν τον Τάσο Μπακασέτα που δεν… είδε ο τεχνικός της Εθνικής Μίκαελ Σκίμπε. Αλλά μάλλον θα τον δει και θα τον καλέσει, από το ερχόμενο καλοκαίρι. Με άλλη φανέλα.

Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή