Απανωτά σοκ για «Μπάρτσα», νέο ενδιαφέρον στην κλήρωση

Απανωτά σοκ για «Μπάρτσα», νέο ενδιαφέρον στην κλήρωση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστοι ανέμεναν ότι η σημερινή κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα περιείχε την Μπαρτσελόνα, που διάγει έναν από τους χειρότερους μήνες της την τελευταία δεκαετία, με αποκορύφωμα τον προχθεσινό αποκλεισμό από την εντυπωσιακή Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην κληρωτίδα στη Νιόν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι θα μπουν εκτός από την Ατλέτικο, η συμπολίτισσα Ρεάλ, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Σίτι. Ετσι, η… κατάρα του αποκλεισμού του κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ διατηρείται, αφού φέτος θα υπάρχει πάλι νέος νικητής.

Κι αν για τον τεχνικό των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγο Σιμεόνε, όλοι έχουν τα καλύτερα λόγια, η κριτική στην Μπαρτσελόνα εστιάζεται κυρίως στον Λιονέλ Μέσι, που είναι εμφανώς ντεφορμέ. Αλλωστε, έφτασε τα 452 συνεχόμενα λεπτά χωρίς να έχει σκοράρει, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για τον Αργεντινό.

Ο αμυντικός Ζέραρντ Πικέ είπε μάλιστα ότι ο αποκλεισμός-σοκ μπορεί να κοστίσει στην Μπαρτσελόνα και το πρωτάθλημα, καθώς παραμένει άγνωστο αν θα έχει συνέλθει ώς την Κυριακή που αντιμετωπίζει τη Βαλένθια έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από την Ατλέτικο και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη.

«Πρέπει να σηκωθούμε ξανά» δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, που είχε την ομάδα του αήττητη επί 39 συνεχείς αγώνες μέχρι την ήττα από τη Ρεάλ εντός έδρας.

Βεβαίως, ουδέν κακόν αμιγές καλού: Ευλογία είναι για την εθνική Ισπανίας ο αποκλεισμός της Μπάρτσα, για να έχουμε πιο ξεκούραστους και νωρίτερα στη διάθεσή μας τους διεθνείς της, είπε ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή