Σύντομα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τα ζευγάρια Αρης – Κηφισιά (17.00) και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (18.30) θα αρχίσουν σήμερα τα πλέι οφ της Α1 ανδρών. Η πρόκριση στους ημιτελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

ΒΟΛΕΪ: Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί σήμερα (13.30) στο κλειστό του Πανελληνίου τον Πανναξιακό στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4 της Α1 γυναικών.

ΠΟΛΟ: Ο Ολυμπιακός θέλει να σιγουρέψει την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, και θα το καταφέρει με νίκη σήμερα (21.00) για την 8η αγωνιστική, κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα στην Κροατία.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από οκτώ χώρες θα διεξαχθούν σήμερα οι Βαλκανικοί αγώνες βάδην στη Φλώρινα. Οι διαγωνιζόμενοι προέρχονται από τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κροατία, τη Σερβία, τη Σλοβενία και, φυσικά, την Ελλάδα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Χάντμπολ Πρέμιερ (Α1 ανδρών) θα αγωνιστούν σήμερα: 14.30: ΠΑΟΚ – ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, 18.00: Πανελλήνιος – Φοίβος Συκεών, Ποσειδώνας Λουτρακίου – Φίλιππος Βέροιας, ΧΑΝΘ – ΑΕΚ, 19.30: ΑΣΕ Δούκα – Διομήδης Αργους. Για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 γυναικών: 16.00: ΠΑΟΚ – ΟΦ Νέας Ιωνίας, 18.00: Αναγέννηση Αρτας – Μέγας Αλέξανδρος.

ΠΑΛΗ: Στο Προολυμπιακό τουρνουά της Σερβίας συνεχίζεται σήμερα η «πάλη» των Ελλήνων αθλητών για να εξασφαλίσουν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή