Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Πέφτει η αυλαία, αναμονή για πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Καλλονή και μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει στο Καραϊσκάκη η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιηθεί στη σημερινή τελευταία αγωνιστική είναι η ειδική βαθμολογία των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 19.00: Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης – Βέροια, Ηρακλής – Παναιτωλικός, Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Καλλονή, Παναθηναϊκός – Πανθρακικός, Πανιώνιος – Ατρόμητος, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Τα φώτα στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος υποδέχεται τον Πανελευσινιακό για την 28η αγωνιστική. Το πρόγραμμα: 15.30: Ζάκυνθος – Πανελευσινιακός, 16.00: Τρίκαλα – Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή. Τη Δευτέρα: 15.00: Πανσερραϊκός – Χανιά, 18.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

«Μάχη» για ΟΦΗ

Ο Αρης υποδέχεται το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για τον 1ο όμιλο, ενώ για τον 4ο ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με τον Ιωνικό. Η σέντρα και των δύο αναμετρήσεων θα γίνει στις 16.30. Ο Αρης έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στο «κυνήγι» του Φωστήρα.

ΣΤΙΒΟΣ

«Τρέχει» η Ρόδος

Ο 3ος Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί σήμερα, με την εκκίνηση να δίνεται στις 08.00 στο κέντρο Ρόδου «Δικαστήρια». Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας «στον βωμό της πατρίδας». Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας 10 χλμ., 5 χλμ., καθώς και 1.000 μ. για τα παιδιά.

ΠΑΛΗ

Ολυμπιακά εισιτήρια

Στο Προολυμπιακό τουρνουά της Σερβίας, που ολοκληρώνεται σήμερα, 12 αθλητές και αθλήτριες παλεύουν για να εξασφαλίσουν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στην ελευθέρα πάλη αγωνίζονται οι: Νίκος Αρουζμανίδης (65 κ.), Αλέξανδρος Σαμανίδης (74 κ.), Τιμοφέι Ξενίδης (86 κ.) και Γιάννης Αρζουμανίδης (125 κ.), και στην ελληνορωμαϊκή οι: Πέτρος Μανουηλίδης (75 κ.), Ηλίας Μπούκης (85 κ.), Γιώργος Κουτσιούμπας (98 κ.) και Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (130 κ.). Στις γυναίκες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας οι: Μαρία Πρεβολαράκη (53 κ.), Αγόρω Παπαβασιλείου (63 κ.) και Μαρία Λουίζα Βρυώνη (69 κ.).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Δράση στην άμμο

Ολοκληρώνεται σήμερα το Οπεν της Ξιαμέν (Κίνα) στο οποίο πήρε μέρος και το ελληνικό ζευγάρι που απαρτίζεται από τις Βίκη Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Τα δύο κορίτσια πριν από τη διοργάνωση κατείχαν την 28η θέση του ταμπλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή