Στο Μαξίμου ο Β. Μαρινάκης, διαψεύσεις τα περί ποδοσφαίρου

Στο Μαξίμου ο Β. Μαρινάκης, διαψεύσεις τα περί ποδοσφαίρου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευ. Μαρινάκης, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά. Λόγω της προχθεσινής έντασης στη σχέση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, που αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αλλά και στις δηλώσεις που ακολούθησαν του τελικού Κυπέλλου, υπήρξε η εντύπωση ότι η συνάντηση αφορούσε ποδοσφαιρικά θέματα, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές ο κ. Κοντονής εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε υψηλούς τόνους για όσα ειπώθηκαν εναντίον του μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Ο κ. Κοντονής μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε ότι «στο ραντεβού με τον υπουργό Επικρατείας, τον Νίκο Παππά, συζήτησαν θέματα σχετικά με τον Δήμο του Πειραιά. Καμία κουβέντα δεν έκαναν σχετικά με το ποδόσφαιρο και το ραντεβού είχε κλειστεί πολύ πριν τον τελικό του Κυπέλλου».

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι «η επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε αποκλειστικό αντικείμενο τα μεγάλα ζητήματα της πόλης του Πειραιά. Μαζί του ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με τον οποίο έφτασαν και αποχώρησαν μαζί από το Μέγαρο Μαξίμου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή